Milé spřízněné bytosti,

Děkuji vám všem za přání, za milá setkání nebo i prostě za to, že jste…

Ode mě za to krátké zamyšlení:

Možná se ptáte o čem bude z hlediska astrologie příští rok  2007?
Po roce Luny plném emocí, snů a uvolňování přichází na řadu protikladný Saturn – symbol reálné práce, soustředění, cesty k cíli…
Ale co je naším cílem, co je pro nás skutečně důležité? Bůh, Svoboda, Láska…
S abstraktními pojmy se Saturn ovšem nespokojí. Vyžaduje zcela konkrétní a jasný záměr, reálné činy, uskutečnění vyšších idejí v hmotě…

Jaký úkol je před každým z nás? A jaké jsou před námi jako celkem z lidských bytostí?
Pokud jsme rok Luny neprospali, máme nyní vizi – poselství duše. Možná zatím jemnou, mlhavou, nejistou… Možná má zatím podobu embrya, které má během příštího roku dorůst a narodit se jako zcela reálná uskutečněná záležitost.
Ano, Saturn miluje věci dovedené do konce, realizované v tomto světě, v tomto těle, v tomto prostoru a čase. Možná zezačátku nebude lehko těm z nás, kdo spíše dávají přednost snění, mluvení o tom, co bude a odkládání řešení „napotom“. Prostě zrozencům se Saturnem oslabeným ve vyhnanství/v Raku, ve Lvu/ či v pádu /v Beranu/ nebo Lvům, Rakům, Beranům jako takovým. Na rozdíl od těch, kdo mají silný Saturn v Kozorohu, ve Vodnáři/vláda/, ve Vahách/exaltace/ i Kozorohům, Vodnářům, Vahám samotným.
Ovšem pro všechny platí stejná aktuální situace Saturna ve znamení Lva /červenec 05 – září 07/ a s ním i úkol uskutečnit a reálně využít své jedinečné schopnosti a talenty.

Moji milí, nebojte se sami sebe, tvořte a obdarujte svět! Další taková situace Saturna nastane až za třicet let! Nejde jen o to zasypat svět uměleckými díly v podobě obrazů, knih atd.
Tím nejúžasnějším výtvorem jsme my sami! Máme ještě pár měsíců na to, abychom se rozloučili se zbytky nechuti k životu v těle, abychom rozpustili své obavy, traumata z nepřijetí.
Lev je srdcem Zodiaku a srdce je zdrojem čisté radosti ze života…
Naučme se ještě efektivněji využívat svou životní energii, směřujme k nezávislosti na omezených vnějších zdrojích, lécích, podpůrných prostředcích.
Vězme, že můžeme mnohem více…

Ptáte-li se tedy na svůj cíl, na kroky k němu, ptejte se v dobrém stavu, ptejte se v okamžicích zklidnění, prozáření, meditace.
Nechte inspiraci, která proudí shůry sestoupit až dolů do těla, do reálné podoby.
A pak prostě vstaňte a dělejte kroky, kroky, kroky…
…jednoznačně směrem ke zdraví, radosti, životu, bdělosti...

Šťastnou cestu nám všem!

Alita